icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Wie zijn wij?

KWS OCE spoort sinds 2002 ontplofbare oorlogsresten op. Dat doen we met eigen medewerkers met ieder hun eigen specialismen en met eigen materieel. Wij investeren in mensen en innovaties: van door ons zelf ontwikkelde GIS-systemen tot onze zelf ontwikkelde drukmast voor dieptedetectie.

Van oudsher hebben wij specifieke kennis van infratechnieken en bodemsaneringen. Deze kennis vullen wij aan met academische kennis op het gebied van historisch onderzoek en geografische analyses, waardoor wij u van A tot Z kunnen adviseren en uw doel kunnen bereiken: voldoen aan uw wettelijke Arbo-verplichting op de korte termijn, en zorgen voor een duurzame leefomgeving op de lange termijn.

Wij maken deel uit van KWS en daarmee van VolkerWessels. Ons advies is dus gestoeld op een bredere kennis en ervaring dan alleen ons eigen vakgebied. Als u ons in de ontwerpfase van uw project betrekt, denken wij graag mee. Daar kunt u uw voordeel mee doen.