VolkerWessels onderneming

KWS OCE maakt deel uit van KWS en daarmee van VolkerWessels, een internationaal opererend concern, dat actief is in alle vormen van bouwnijverheid. Bij de verwerving en uitvoering van multidisciplinaire projecten werken wij veelvuldig samen met ondernemingen uit het concern . Binnen de sector infrastructuur is tussen de VolkerWessels-bedrijven, die hier actief in zijn, een samenwerkingsverband opgericht onder de naam VolkerInfra Competence Center.

KWS - de verbindende factor

KWS ontwerpt, bouwt, onderhoudt beheert en exploiteert infra. Dat doen zij met eigen materieel en de inzet van dochterondernemingen en deelnemingen in het hele land. Zo biedt KWS een waaier aan disciplines. Over land en water. Boven en onder de grond. Van advies tot asfaltproductie. Van specialismes en kleinschalig werk voor gemeenten en particulieren tot omvangrijke multidisciplinaire projecten, waarin zij de complete infrastructuur realiseren.

VolkerWessels

VolkerWessels heeft als missie en drijfveer om te bouwen aan een betere levenskwaliteit. Als Nederlands bouwconcern beschikt VolkerWessels over de middelen en mogelijkheden om aan deze ambitieuze doelstelling te werken. Met alle ondernemingen zijn zij namelijk in staat om, in constructieve samenwerking met opdrachtgevers, onderaannemers, collega’s en eindgebruikers, een volledig functionerende leefomgeving te creëren. Duurzaam, innovatief en toekomstgericht.