icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 08 januari 2024

KWS OCE behaalt het certificaat CS-VROO

KWS OCE is vanaf nu officieel gecertificeerd voor het uitvoeren van vooronderzoeken en risicoanalyses naar ontplofbare oorlogsresten! We hebben met trots het CS-VROO certificaat behaald, ook bekend als het 'Certificatieschema Vooronderzoek en Risicoanalyse Ontplofbare Oorlogsresten'.

Waarom is dit certificaat zo belangrijk?

Waarom is dit certificaat zo belangrijk voor KWS OCE en onze opdrachtgevers? Hiervoor zijn in feite drie cruciale redenen:

𝗛𝗼𝗼𝗴𝘀𝘁𝗲 𝗸𝘄𝗮𝗹𝗶𝘁𝗲𝗶𝘁𝘀𝘀𝘁𝗮𝗻𝗱𝗮𝗮𝗿𝗱𝗲𝗻:
Met het CS-VROO Certificaat garanderen we de hoogste onderzoekskwaliteit in al onze rapportages. Bij KWS OCE streven we voortdurend naar excellentie in al onze onderzoeken en adviezen.

𝗢𝗯𝗷𝗲𝗰𝘁𝗶𝘃𝗶𝘁𝗲𝗶𝘁 𝗲𝗻 𝗯𝗲𝘁𝗿𝗼𝘂𝘄𝗯𝗮𝗮𝗿𝗵𝗲𝗶𝗱:
Ons certificaat waarborgt objectiviteit en betrouwbaarheid in al onze werkzaamheden. Onze klanten kunnen vol vertrouwen rekenen op rapportages gebaseerd op feitelijke informatie en onafhankelijkheid.

𝗕𝗲𝘁𝗿𝗼𝘂𝘄𝗯𝗮𝗿𝗲 𝗯𝗮𝘀𝗶𝘀 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗼𝗽𝘀𝗽𝗼𝗿𝗶𝗻𝗴𝘀𝗮𝗰𝘁𝗶𝘃𝗶𝘁𝗲𝗶𝘁𝗲𝗻:
In het geval van bodemingrepen met risico op niet gesprongen explosieven biedt KWS OCE's onderzoek een solide basis. We tonen op feitelijke wijze aan of opsporing nodig is en welke typen en hoeveelheden moeten worden gezocht. Ook als een onderzoek aantoont dat een plangebied geen verdenking heeft op achtergebleven munitieartikelen uit de Tweede Wereldoorlog, dan kunt u door onze onderzoekstandaard op deze conclusie vertrouwen.

Het certificaat CS-VROO (2023-1A) bevestigt ons continue streven naar hoge onderzoeks- en adviesstandaarden bij explosievenopsporing. Bij KWS OCE innoveren we voortdurend, streven naar verbetering en handhaven we de hoogste normen.

Heeft u behoefte aan gedegen, objectief en feitelijk onderzoek of advies? Zoekt u een explosieven opsporingsbedrijf met veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel? Neem contact op met KWS OCE via 
oce@kws.nl of bel naar 020 – 56 94 200. We helpen u graag verder.