GeoInSight is aangevuld met geodata uit The National Archives Londen

Heeft u gehoord over onze laatste uitbreiding? We hebben de afgelopen week maar liefst 10.000 extra locaties in Nederland toegevoegd aan GeoInSight, ons krachtige geoportaal voor quickscans, informatieportalen en databeheer met betrekking tot ontplofbare oorlogsresten in Nederlandse bodem.

KWS OCE The National Archives in Geoinsight.jpg

??.??? ????? ???????? ?? ????????? ??? ?????????? ???? ??????????? ?????????????

Sinds de lancering van GeoInSight heeft KWS OCE het geoportaal verder gevuld met maar liefst 10.000 locaties in Nederland waar oorlogshandelingen hebben plaatsgevonden. De informatie is afkomstig uit The National Archives in Londen, is door ons gedigitaliseerd èn in ons GIS-gedreven GeoInSight-portaal geautomatiseerd! Hierdoor is GeoInSight verder gevuld met informatie van bombardementsverslagen, dagrapporten of aanvalsnotities. Normaal een tijdrovende klus om te bestuderen, door onze digitalisering en automatisering nu een kwestie van snelle analyse.

?????? ?? ??? ???? ? ??? ???????

Als gebiedsontwikkelaar, planoloog, beleidsmaker, civieltechnisch ingenieur, adviseur of aannemer biedt deze uitbreiding van GeoInSight aanzienlijke voordelen. Wij kunnen voor u nog sneller en efficiënter inzicht krijgen in de mogelijk aanwezige explosieven uit de Tweede Wereldoorlog in uw plangebied. Onze gegevens stellen u in staat om tijdig en goed onderbouwd advies te ontvangen over de meest effectieve, proportionele en pragmatische aanpak. En als de data uit GeoInSight geen verwachting aangeeft? Dan worden de gegevens door onze specialisten nogmaals beoordeeld. Hiermee heeft u aan uw wettelijke verplichtingen voldaan en kunt u met vertrouwen doorgaan met uw project.

?????????? ?? ????????? ??? ??????? ??? ??? ???????? ???????? ??????

Ga naar de GeoInSight aanvraagtool en vraag direct uw quickscan ontplofbare oorlogsresten aan. We blijven GeoInSight voortdurend ontwikkelen en uitbreiden, en we houden u graag op de hoogte via LinkedIn, onze website (www.oc-explosieven.nl) of in een persoonlijk gesprek.

Ontdek GeoInSight vandaag nog en zet de volgende stap in het veilig en succesvol ontwikkelen van uw projecten!

Quickscan aanvragen