KWS OCE behaalt het certificaat CS-VROO

KWS OCE is vanaf nu officieel gecertificeerd voor het uitvoeren van vooronderzoeken en risicoanalyses naar ontplofbare oorlogsresten! We hebben met trots het CS-VROO certificaat behaald, ook bekend als het 'Certificatieschema Vooronderzoek en Risicoanalyse Ontplofbare Oorlogsresten'.

KWS OCE GeoInSight Quickscan (002).jpg

Waarom is dit certificaat zo belangrijk?

Waarom is dit certificaat zo belangrijk voor KWS OCE en onze opdrachtgevers? Hiervoor zijn in feite drie cruciale redenen:

  1. Met het CS-VROO Certificaat garanderen we de hoogste onderzoekskwaliteit in al onze rapportages. Bij KWS OCE streven we voortdurend naar excellentie in al onze onderzoeken en adviezen.
  2. Ons certificaat waarborgt objectiviteit en betrouwbaarheid in al onze werkzaamheden. Onze klanten kunnen vol vertrouwen rekenen op rapportages gebaseerd op feitelijke informatie en onafhankelijkheid.
  3. In het geval van bodemingrepen met risico op niet gesprongen explosieven biedt KWS OCE's onderzoek een solide basis. We tonen op feitelijke wijze aan of opsporing nodig is en welke typen en hoeveelheden moeten worden gezocht. Ook als een onderzoek aantoont dat een plangebied geen verdenking heeft op achtergebleven munitieartikelen uit de Tweede Wereldoorlog, dan kunt u door onze onderzoekstandaard op deze conclusie vertrouwen.

Het certificaat CS-VROO (2023-1A) bevestigt ons continue streven naar hoge onderzoeks- en adviesstandaarden bij explosievenopsporing. Bij KWS OCE innoveren we voortdurend, streven naar verbetering en handhaven we de hoogste normen.

Heeft u behoefte aan gedegen, objectief en feitelijk onderzoek of advies? Zoekt u een explosieven opsporingsbedrijf met veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel? Neem contact op met KWS OCE via oce@kws.nl of bel naar 020 – 56 94 200. We helpen u graag verder.