KWS OCE ook te vinden op LinkedIn

Wij zijn verheugd u te kunnen vertellen dat opsporingsbedrijf KWS OCE nu ook te vinden is op LinkedIn! Onze missie is om de bodem veiliger te maken door het opsporen en verwijderen van ontplofbare oorlogsresten. U kunt dan snel en verantwoord door met de geplande bodemingrepen en gebiedsontwikkeling. Graag willen we ons netwerk uitbreiden om deze missie verder te ondersteunen.

LI-Logo.png

Op onze LinkedIn-pagina vindt u updates over ons werk, onze projecten en ons team. Ook delen we graag interessante artikelen en nieuwsberichten over de problematiek rondom ontplofbare oorlogsresten en de impact ervan op de gebieden Arbo-veiligheid, uw ontwikkelingsplannen of gepland bodemonderzoek.

We nodigen u van harte uit om onze pagina te volgen en met ons in contact te komen. Heeft u vragen of opmerkingen, of wilt u meer weten over ons werk? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via LinkedIn of de contactpagina op deze website.

Bedankt voor uw interesse in KWS OCE en onze missie om de onze bodem veiliger te maken. Alleen in een veilige bodem kunnen de door u geplande bodemingrepen zo snel en effectief als mogelijk doorgaan. Een bodem vrij van explosieven is weliswaar uw verantwoordelijkheid, maar onze zorg!

Met vriendelijke groet,
Het team van KWS OCE