icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 20 december 2023

Wij wensen u fijne feestdagen en danken u voor een mooi jaar!

Het einde van het jaar nadert en dus wij willen deze gelegenheid aangrijpen om onze dank uit te spreken voor de prettige samenwerkingen en gesprekken die we het afgelopen jaar hebben gehad.

KWS OCE wenst u fijne feestdagen (Linkedin).jpg

In 2023 heeft KWS OCE met veel plezier QuickScans, Vooronderzoeken en Risicoanalyses mogen opstellen, waarbij we met diverse opdrachtgevers hebben samengewerkt. We hebben met enthousiasme meegedacht, waardevolle adviezen mogen geven en hebben natuurlijk ook bijgedragen aan het veilig maken van vele uitdagende plangebieden. Mede dankzij onze opdrachtgevers en contacten kunnen we terugkijken op een bijzonder geslaagd jaar. 

Met de feestdagen voor de deur willen wij iedereen dan ook een welverdiende periode van rust en gezelligheid toewensen. Wij kijken uit naar een nieuw jaar vol kansen, uitdagingen en wederom een vruchtbare samenwerking.

KWS OCE bedankt iedereen voor het vertrouwen en de samenwerkingen wensen jullie fijne feestdagen en een schitterend nieuw jaar!