icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Benaderen

Het benaderen van explosieven verwijst naar het proces waarbij de gespecialiseerde professionals van KWS OCE dichtbij een potentieel explosief object komen om het te onderzoeken, te identificeren, te markeren en vervolgens op een veilige en gecontroleerde manier te verwijderen.

Het benaderen van explosieven is een zeer gevaarlijke taak die alleen mag worden uitgevoerd door ervaren en goed getrainde professionals. De werknemers van KWS OCE zijn allemaal op de hoogte van de verschillende soorten explosieven en hoe ze veilig kunnen worden behandeld. Onze professionals weten hoe ze de juiste veiligheidsmaatregelen moeten nemen om te voorkomen dat er ongelukken gebeuren, en ze beschikken over de juiste apparatuur en materialen om het explosief veilig te verwijderen.

Het benaderen van explosieven wordt vaak uitgevoerd nadat een vooronderzoek naar ontplofbare oorlogsresten heeft plaatsgevonden en potentieel explosieve objecten zijn gedetecteerd. Al met al is het benaderen van ontplofbare oorlogsresten een zeer gevaarlijke taak. Het doel van het benaderen van explosieven is om de veiligheid van de mensen in de omgeving te waarborgen door potentieel explosief materiaal op een veilige en gecontroleerde manier te verwijderen. Uiteraard zorgt KWS OCE niet alleen voor een veilige werkomgeving, maar ook voor een duurzaam leefbare omgeving.

Wilt u meer inzicht in de belasting van uw bodem met mogelijk aanwezige explosieven? Wilt u misschien eerst wat meer informatie over al onze detectie- en benadermogelijkheden? Neem gerust en vrijblijvend contact op met onze specialisten via deze link: CONTACT