De KWS OCE afspeellijstlijst bomvol relevante nummers

Het opsporen van ontplofbare oorlogsresten in de bodem is een serieuze zaak. Zowel bij het opstellen van vooronderzoek of risicoanalyse, als bij het detecteren of veiligstellen van explosieven is concentratie en aandacht een eerste vereiste. Omdat de boog niet altijd gespannen kan zijn, vindt KWS OCE het ook belangrijk om af en toe even te ontspannen of de gedachten te verzetten. En hoe kan dat nou beter, dan met muziek? Daarom hebben wij voor thuis, op kantoor of op de project locatie samengesteld: de afspeellijst Ontplofbare Oorlogsresten van KWS OCE!

KWS OCE Spotify.jpg

KWS OCE, specialist op het gebied van explosievenopruiming heeft een unieke afspeellijst gelanceerd met liedjes die een relatie heeft met het opsporen van ontplofbare oorlogsresten. Met deze bijzondere muziekselectie hopen we naast een glimlach of enthousiasme, ook meer besef over het belang van de uitvoering van bodemonderzoek naar ontplofbare oorlogsresten te realiseren.

Termen die bij het het maken van de lijst bij ons team naar boven kwamen waren niet alleen trefwoorden als 'explosief, bom of granaat', maar zeker ook trefwoorden als 'veiligheid en duurzaamheid'. En dat is natuurlijk waar wij ons werk voor doen: er voor zorgen dat u door ons bodemonderzoek snel en veilig kunt ontwikkelen, wonen, werken of recreëren." 

Enkele opvallende nummers op de afspeellijst zijn onder andere:

"Grenade" - Bruno Mars
"Dynamite" - BTS
"Safe and Sound" - Capital Cities
"War" - Kensington
"De Bom" - Doe Maar
"How to save a Life" - The Fray

Naast deze nummers bevat de afspeellijst nog veel meer treffende en symbolische liedjes die het belang van veiligheid en het opruimen van explosieven benadrukken. Soms met een overduidelijke verwijzing, soms meer verborgen. Ben je benieuwd naar ons afspeellijst? Beluister het gratis op ons Spotify-account. Heb je misschien een mooie aanvulling op onze lijst? Geef ons vooral je suggestie, dan wordt de afspeellijst uiteindelijk van ons allemaal en maken we een mooi overzicht!